Yrityksemme

Matti

Olemme LVIS – huoltokumppani mm. 

Isännöitsijälle

Taloyhtiöille ja taloyhtiöiden asukkaille

Kiinteistöhuolloille

Kiinteistön ylläpidon ammattilaisille

Yrittäjille

Olemme etelä-pohjanmaalainen yritys ja yrityksemme on toiminut jo vuodesta 1992 useilla eri toimialoilla. Meidät tunnettaan luotettavana ja ammattitaitoisena yhteistyökumppanina. Meiltä saat useita eri palveluja vaivattomasti. Olemme ylpeitä osaamisestamme ja teemme työtämme suurella sydämellä. Haluamme tarjota vain parasta.

AURINKOJÄRJESTELMÄT
Nyt meiltä markkinoiden parhaalla hyötysuhteella olevia yksikidepaneeleja alkaen 0,70€/W. Aurinkopaneelia saatavilla kolmea eri teho luokkaa 250W, 285W & 300W. Paneelien kappalehinnat löytävät alhaalta, hinta sisältää ALV%.

- 250W 175€/kpl
- 285W 199€/kpl
- 300W 210€/kpl

Ota yhteyttä sivujemme kautta tai puhelimitse. Yhteystietomme löytyvät sivuiltamme.

 

KONEIDEN HUOLTOTYÖT
Meidän kautta saat tehtaasi koneiden huoltotyöt yli 20 vuoden kokemuksella. Meidät on tunnettu myös aiemmin ammattitaitoisena erikoiskoneiden rakentajana. Koneiden huoltotöitä tarjoamme koko Suomen alueelle. Tämän hetken asiakkaitamme ovat mm. Unico Finland Oy ja Piristeel Oy.

 

LVI – JA KORJAUSTYÖT sekä KIINTEISTÖJEN HUOLTOPALVELUT SAMAN KATON ALTA
Kun tarvitset LVI – ja korjaustöitä tai kiinteistön huoltopalveluja, Kauhavan Raudan ammattitaitoiset huoltomiehet ovat käytössäsi nopeallakin aikataululla. Kokeneet LVI- ja huoltomiehemme ovat tottuneet ratkaisemaan monenlaisia ongelmia nopeasti ja tehokkaasti. Teemme niin pieniä kuin suuriakin huoltotöitä. Meidän kautta saat kattavan huoltosopimuksen tarpeisiisi.

 

 

 

Tutustu tästä tarkemmin yrityksemme palveluihin:

 

Teollisuuden vuokrakohteet

Hallitilaa Kauhavalla