Levysepän työt ja muut kattavat palvelumme Pohjois-Karjalassa ja Pohjanmaalla

Kauhavan Rauta Oy:n palveluihin kuuluvat levysepän työt, kattoturvatuotteet, sadevesijärjestelmät sekä aurinkosähköön liittyvät työt ja tuotteet. Toimipaikkamme sijaitsevat Liperissä sekä Kauhavalla ja toimialueitamme ovat niin Pohjois-Karjala kuin Pohjanmaa. Lue lisää palveluistamme ja ota yhteyttä, niin sovitaan työn toteuttamisesta.

Yhteystietomme

Levysepän työt – yksilöllisesti räätälöidyt peltituotteet

Valmistamme kattavaa valikoimaa erilaisia levysepän tuotteita kolmen vuosikymmenen rautaisella kokemuksella. Tilaa meiltä muun muassa ikkunapellit, profiililistat, piipunpellit ja muut tarvitsemasi peltituotteet.

 

Toteutamme tuotteet aina toiveidesi sekä kohteesi yksilöllisten mittojen mukaisesti räätälöityinä tilaustöinä. Hoidamme niin yksittäiset tilaukset kuin usean kappaleen sarjatilauksetkin nopein toimituksin. Ole meihin yhteydessä ja kerro tarpeistasi, niin suunnitellaan yhdessä lisää.

Kysy lisää

Korkealaatuiset kattoturvatuotteet

Tilaa kotiisi tai muulle kiinteistölle kattoturvatuotteet Kauhavan Raudasta. Laadukkaat kattoturvatuotteet takaavat kulkuväylien turvallisuuden, suojaavat kiinteistön rakenteita sekä tekevät katolle noususta ja siellä liikkumisesta turvallisempaa. Valmistamme erilaiset lumiesteet, turvalliset hoitotasot sekä nousu- ja lapetikkaat kaikille kattotyypeille.

 

Olemme kattoturvatuotteiden asiantuntijoita ja mielellämme apunasi juuri sinun kohteeseesi parhaiten sopivien tuotteiden suunnittelussa ja valmistuksessa. Pyydä kilpailukykyinen tarjous ottamalla yhteyttä. 

Pyydä tarjous

Toimivat ja luotettavat sadevesijärjestelmät

Toimiva sadevesijärjestelmä on merkittävässä asemassa, kun halutaan suojata rakennusta sääolosuhteilta. Sadevesijärjestelmän tehtävä on poistaa vesi katolta ja estää veden pääsyn perustuksiin. Virheellisesti mitoitetut tai väärin asennetut tuotteet aiheuttavat riskin rakennuksen rakenteille ja sen käyttäjille. Siksi sadevesijärjestelmät onkin aina syytä tilata kokeneelta tekijältä.

 

Kauhavan Rauta valmistaa laadukkaat, saumattomat sadevesikourut, valintasi mukaan joko kantikkaan tai pyöreän mallisina, sekä kantikkaat ja pyöreät alastulot. Asennamme myös valmiin järjestelmän suoraan kohteeseesi.

Tilaa tuotteet

Aurinkosähköjärjestelmät valmiiksi asennettuina

Vaihda sinäkin ilmastoystävälliseen aurinkosähköön! Saat meiltä nyt kattavan valikoiman erilaisia aurinkosähköjärjestelmiä, joista löytyy sopivan kokoinen tuote niin kotiin, mökille, taloyhtiöille kuin yrityksillekin.

 

Aurinkosähkö on vastuullinen valinta ja kannattava investointi – kerromme mielellämme aurinkovoimalan hyödyistä ja ominaisuuksista. Ota siis yhteyttä ja kysy lisää tai pyydä maksuton tarjous ja tuotantolaskelma kohteestasi. Tarjoamme valmiiksi asennetut aurinkosähköjärjestelmät myös edullisella rahoituksella. Yrityksellämme on luokan A (sj) sähköpätevyys.

Kysy lisää